Tosa wandeling 18-09-2022

Na het succes van de wandeling van vorig jaar, is er ook nu weer een Tosa wandeling gepland. Dit keer in september in plaats van juli, zodat het minder warm maar nog altijd waarschijnlijk (hopelijk) erg mooi weer zal zijn!

 

We verzamelen op een gratis parkeerplaats, locatie omgeving Nijmegen, vanwaar we in een bosrijk gebied gaan wandelen. Er geldt een aanlijnplicht in het gehele gebied. Het is doorgaans een rustig gebied, waar andere gebruikers zich ook goed aan deze regel houden. De route heeft vlakke, brede, goed begaanbare en overzichtelijke bospaden, met veel schaduw. De wandeling eindigt op een Tosa-proof terras, waar iedereen die daar nog zin in heeft nog kan kletsen en eventueel op eigen kosten een drankje of een hapje kan nuttigen.

 

Uiteraard mag je ook meewandelen zonder Tosa, de wandeling is een uitgelezen kans om je tussen de Tosa's en andere Tosa fanaten te begeven en om het ras te ervaren en eigenaren naar hun ervaringen te vragen en vele Tosa verhalen te horen! Als je een andere hond wilt meenemen dan een Tosa, dan kan dat natuurlijk ook. Als je om wat voor reden dan ook niet zeker weet of je mee kunt wandelen, bel of mail dan even, dan kunnen we je meer vertellen over wat je kunt verwachten!

 

Neem ook even een kijkje in het fotoalbum van de vorige wandeling.

 

We kijken er naar uit om weer gezellig met veel Tosa liefhebbers samen te komen en verhalen uit te wisselen!

 

Deelname aan de wandeling gaat per inschrijving. Inschrijving sluit zaterdag 17 september 2022.

Kosten: Leden gratis. Niet-leden €2,50 per persoon (kinderen tot 12 jaar gratis).

 

(Zie je geen inschrijfformulier? Kijk hieronder of klik op de titel of de afbeelding van dit bericht om het inschrijfformulier te openen.)

 

 

Ja, wij gaan mee!!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.