27-6-2021    CLUB WANDELING + Workshop

 

Dat was 'm dan: de eerste samenkomst van de ENTC!

Binnen slechts een paar dagen zaten we aan het maximum aantal personen en honden. Tijdens een fijne wandeling in prachtig bosgebied hebben we genoten van elkaars verhalen, honden en ervaringen.

Exclusief voor leden van de Eerste Nederlandse Tosa Club werd er voorafgaand aan de wandeling een workshop verzorgd door Jacco Meuleman en Marloes Tenhagen (die zelf ook een Tosa heeft) van Hondengedragscentrum Oost , met als onderwerp 'ontspannen wandelen en voorkomen dat je hond uitvalt aan de lijn'. De deelnemers hebben mogen ervaren dat dit de eerste stap is richting in balans zijn met je hond. Er zijn veel vragen gesteld en beantwoord, en er zijn nieuwe inzichten vergaard. Bedankt Jacco en Marloes voor jullie leerzame bijdrage!

Achteraf is er aangenaam met z'n allen nagekletst, met een hapje en een drankje op een fantastisch terras. Het prachtige weer heeft uiteraard bijgedragen aan een geslaagde dag, maar het waren toch vooral de gezellige mensen en vriendelijke honden, die van deze ontmoeting een succes hebben gemaakt.

 

Foto's opvragen?

Als je een foto in het fotoalbum ziet staan, die je graag in hoge resolutie en zonder watermerk wilt ontvangen, stuur dan een mailtje naar info@tosaclub.nl.

 

Laat weten wat je ervan vond!

Onder het fotoalbum kun je een geschreven reactie achterlaten. Je kunt ook alvast hiernaast je stem uitbrengen met de sterren-rating. We vinden het heel fijn om te horen wat je ervan vond! Zo help je mee de agenda te bepalen én toekomstige evenementen nog beter maken. (Je reactie is openbaar. Mocht je ons persoonlijk een reactie willen sturen, neem dan gerust contact met ons op).

 

Rating: 5 sterren
3 stemmen

Klik op de foto's voor volledige weergave!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.