MELDPUNT AANDOENINGEN & OVERLIJDEN

 

Geachte Tosa-liefhebber,

Door melding te doen van een aandoening of doodsoorzaak, kunnen we een beeld schetsen van wat de belangrijkste aandoeningen en doodsoorzaken zijn binnen het ras. Als jij een aandoening of overlijden wilt melden, willen we je allereerst enorm veel sterkte wensen. We zijn buitengewoon dankbaar dat je ons hiervan op de hoogte stelt - ook al is het al lang(er) geleden. Uiteraard wordt strikt vertrouwelijk met deze informatie omgegeaan. 


Let op: Per vak kun je maar één bestand uploaden. Onderaan het formulier kun je eventueel meer bestanden uploaden.

 

We waarderen je bijdrage enorm en het vertrouwen dat je in ons hebt om dit te delen. Om de informatie te kunnen verifiëren, is het goed om je naam en contactgegevens in te vullen, en de identiteit van de hond te vermelden (zodat we tevens genetische verbanden kunnen leggen), maar we willen het niet verplichten. Je vertrouwen wordt natuurlijk niet beschaamd: We benadrukken dat er zeer zorgvuldig met de informatie wordt omgegaan. Persoonsgegevens zullen nimmer worden gepubliceerd of met derden worden gedeeld. De hierboven opgegeven informatie wordt enkel gebruikt voor intern statistisch onderzoek. Zodra er een onderzoek wordt gestart en/of resultaten bekend zijn, stellen we de bijdragers als eerste op de hoogte.

 

Identiteit van de hond


Dit is "Microchip" of "Alfanumerieke code transponder" of "Transponder alphanumeric code", te vinden op de stamboom en in het paspoort onder het hoofdstuk Identificatie/Identification, meestal met een streepjescode erbij. In Nederland begint dit nummer altijd met 52814. NB: Dit is niet het nummer dat je voorop het boekje en onderaan de pagina's ziet!

 

Jouw contactgegevens


 

Wil je meer bestanden meesturen? Hier kun je ze uploaden.