Loop mee met de WIWA!

Op zondag 4 februari 2024 is het weer zover: De TosaClub heeft weer een WinterWandeling op de agenda staan. We zorgen er ook nu weer voor dat juist honden die aangelijnd en op veilige afstand willen wandelen op een fijne manier mee kunnen.

 

Ons inmiddels vaste openingsritueel zorgt ervoor dat iedereen rustig aan de wandeling kan beginnen, we elkaars sterke en zwakke punten kennen en daardoor met veel plezier en respect voor elkaar de wandeling kunnen lopen. Er is dan ook nog nooit iets voorgevallen en daar zijn we trots op: we laten zien dat het kan!

 

Dus loop mee en geniet van elkaars verhalen! Of je nu al een Tosa hebt, of juist graag meeloopt om het te ervaren, want er is geen betere manier om uitgebreid en eerlijk kennis te maken met de Tosa, dan de WIWA! Na afloop zullen we op het Tosa-proof terras uitrusten en napraten.

 

De wandeling is gratis voor leden (inclusief hond en gezin). Ook andere honden dan je Tosa zijn natuurlijk welkom. Daarvoor gelden dezelfde regels als hieronder vermeld staan. Vragen? Neem gerust contact op!

 

Locatie     Malden (meer info na aanmelding)
Aanvang 
Start wandeling 13:00 uur (verzamelen vanaf 12:30 uur)

Ja, wij lopen mee!Door je in te schrijven voor deze activiteit, ga je akkoord met de volgende regels:

1. Je gebruikt een veilige, goed passende halsband en deugdelijke looplijn (géén flexi).
2. Degene die met de hond loopt is meerderjarig en heeft de noodzakelijke controle over de hond.
3. Honden blijven te allen tijde aangelijnd (we zijn niet in losloopgebied).
4. Deelname is geheel op eigen risico; indien op welke wijze dan ook letsel of schade wordt berokkend, lossen partijen dit onderling netjes op.
5. Eventuele aanwijzingen of verzoeken van bestuursleden of deelnemers worden serieus genomen en opgevolgd.
6. De Tosa Club behoudt zich het recht voor om een deelnemend persoon of hond te weigeren of uit de groep te verwijderen als dit naar haar oordeel noodzakelijk is voor de veiligheid of orde.